Velkommen til Ström Studio

Min passion er at skabe

Magnetiske brands for ambitiøse virksomheder og etablerede selvstændige

Mit navn er Rebekka Hellstrøm-Melander. Jeg er uddannet i design og kommunikation og gennem de sidste 8 år, har jeg arbejdet med webdesign, branding og markedsføring. Jeg har etableret Ström Studio for at hjælpe ambitiøse selvstændige og virksomheder med at formidle deres passion med branding, webdesign, grafisk design og markedsføring.

3 hurtige om mig:

Når du samarbejder med Ström Studio

Et personligt forløb

Når vi samarbejder, betragter jeg mig som en del af dit team.

Du er altså garanteret en 100% engageret medspiller, som arbejder sammen med dig for at nå i mål med de ting, du drømmer om for din  virksomhed.

En struktureret proces

Når vi indgår et samarbejde, modtager du en projektaftale med opgavebeskrivelser og tydelige deadlines, så du har overblikket hele vejen igennem forløbet.

Det gør også, at du kan planlægge dine indsatser i din forretning sideløbende med, at du er i forløb hos mig.

En passioneret sparringspartner

At give dine ideer liv er min helt store passion. Derfor er du sikret en indlevende og passioneret sparringspartner, som samtidig tør udfordre din tankegang og komme med input og ideer.

Vi skal ikke bare finde en god løsning. Vi skal finde den helt rette løsning for dig og dit brand.

Værdibaserede løsninger og en processorienteret tilgang

Vi skal ikke bare finde en løsning, vi skal finde den helt rette løsning for dig

Når du samarbejder med mig, er du sikret en nøje struktureret proces, inddelt i fire trin. Hvert trin har sit overordnede fokus og indeholder i sig selv et forløb, hvor der er indregnet pauser til refleksion og tid til kommunikation. Her kan du se et eksempel på en typisk process*

Fase 1

Indsigt

Jeg laver forudgående research og indsamler data om alt fra din målgruppe til dine visuelle præferencer og visioner for virksomheden m.m.

Fase 2

Koncept

Du bliver præsenterer for op til 3 forskellige stilretninger, der hver især indkapsler en bestemt stemning og stil. Vi afholder forskellige feedbacksessioner.

Fase 3

Design

Selve designet udarbejdes. Undervejs afholder vi igen forskellige feedbacksessioner, så vi løbende kan inkorporerer dine input og kommentarer.

Fase 4

Lancering

Dit færdige produkt pakkes  ned og vi lægger en plan for lanceringen. Bagefter bliver du klædt godt på til at arbejde videre selv.

*det konkrete forløb afhænger af og er tilpasset, hvad du får lavet (hjemmeside/webshop, branding, logo, grafisk design osv)

Det siger mine kunder

I tvivl om, hvor du skal starte?

Book en
sparringssession

Fase 1 - indsigt

Log ind på min online-platform

Her bliver du præsenteret for en række øvelser, som lader dig reflektere over alt fra din målgruppe til dine visioner og mål for din virksomhed m.m.

Sidst i forløbet er der også en række øvelser, som hjælper til dig at kortlægge dine egne visuelle præferencer og ønsker.

Fase 2 - koncept

Vælg imellem 3 forskellige stilretninger

Jeg dykker ned i materialet fra den første fase og udarbejder op til 3 forskellige stilretninger, som hver især indkapsler en stemning.

Vi afholder en feebacksession med udgangspunkt i stilretningerne, hvor du kan komme med input, og vi sammen finder den retning (eller en blanding af retningerne), som matcher dig og din virksomhed bedst.

*det konkrete forløb afhænger af og er tilpasset, hvad du får lavet (hjemmeside/webshop, branding, logo, grafisk design osv)

Fase 3 - design

Designet udarbejdes i etaper med feebacksessioner imellem

Baseret på fase 1 og 2 udarbejdes selve designet.

Undervejs afholder vi igen forskellige feedbacksessioner, så vi løbende er sikre på at få inkorporeret dine input og kommentarer.

I projektplanlægningen er der desuden indregnet tid til, at du kan reflektere, mærke efter og måske sove på det en gang eller to*

*det konkrete forløb afhænger af og er tilpasset, hvad du får lavet (hjemmeside/webshop, branding, logo, grafisk design osv)

Fase 4.- Lancering

Klar til at vise dit nye univers frem

Med designet på plads, er vi nu klar til den sidste fase af projektet: lanceringen. 

Sammen lægger vi en plan for offentliggørelsen af dit nye udtryk. Har du brug for yderligere hjælp til at lancere din nye hjemmeside, brandidentitet el. andet, tager vi en snak om mulighederne.

Efter lanceringen bliver du klædt godt på til at arbejde videre selv med 1:1 undervisning samt forskellige guides*

*det konkrete forløb afhænger af og er tilpasset, hvad du får lavet (hjemmeside/webshop, branding, logo, grafisk design osv)