Grafisk design

Præsenter dine budskaber på en smuk og engagerende måde

Grafisk design er meget mere end ikoner og farver, der pakker dine budskaber ind i pænt gavepapir. God grafisk design hjælper dig med med at folde din virksomheds værdier ud, så de står klart for din målgruppe og gør at netop du popper op i deres tanker, når de har brug for dine produkter eller ydelser.

Logodesign

Et unikt logo forhøjer dit brands genkendelsesværdi. Få et logo, der formidler dine brandværdier, når du bruger det på tværs af hjemmeside, markedsføringsplatforme, fakturaer m.m.

Visitkort

Fasthold det gode førstehåndsindtryk på en smukt og udtryksfuld facon. Få et unikt visitkort, der giver potentielle kunder lyst til at gribe telefonen og høre mere.

Flyers & trykt materiale

Sæt dit grafiske udtryk i spil på printet materiale. Uanset om du skal bruge flyers i din forretning, et menukort til din café eller bordkort til et netværksmøde, kan jeg hjælpe dig.

Produkt & emballage

Skab en unik identitet for dine produkter med skræddersyet design af labels, vareindpakning og mere. Styrk din brands synlighed og tiltræk kunder med professionelt udformede designs.

GRAFIKKER

Skab en rød tråd i din online tilstedeværelse med skræddersyet grafik og skabeloner til sociale medier, nyhedsbreve m.m. Få en sammenhængende online identitet, der fanger opmærksomheden og engagerer dit publikum.

Noget du har i tankerne

Grafisk design kan bruges til at formidle dine budskaber på alt sociale medier til roll ups til din messestand. Lad os tale nærmere om, hvordan grafisk design kan understøtte dit budskab.

Et logo siger mere end 1000 ord

I hvert fald, hvis der ligger en god proces forud for designet

Et logo er ikke blot et grafisk element; det er en visuel repræsentation af alt hvad du står for som virksomhed!

Når jeg kaster mig ud i designprocessen, arbejder jeg altså ud over det rent æstetiske. Før jeg overhovedet rører blyanten, dykker jeg ned i kernen af din virksomhed og kortlægger nøje dine kerneværdier og brand DNA.

Undervejs får du selvfølgelig indsigt i min research, hvilket i sidste ende bidrager til din egen forståelse af, hvad dit brand står for og hvorfor det er unikt.

I tvivl om, hvor du skal starte?

Book en
sparringssession