Markedsføring

Få din målgruppes opmærksomhed

Markedsføring har udviklet sig til en både lettere og mere kompleks disciplin end nogensinde før. Selvom du måske har forsøgt gentagne gange at finde innovative tilgange til at fange din målgruppes opmærksomhed, kan det være udfordrende at skabe noget nyt, når det virker som om, alle ideer allerede er brugt.

Hvis du er ved at køre død i at finde på nyt content, mangler retning og resultater i din markedsføring eller synes det er udfordrende at finde tid til at drive markedsføringsrollen i din virksomhed, kan jeg hjælpe dig videre.

Markedsføring
all round

Måske mangler du tid, viden eller ressourcer til at opretholde en stabil indsats i din markedsføring? Lad mig hjælpe dig med at få styr på din markedsføring hele vejen rundt.

Nyhedsbrev &
automations

Drømmer du om, at etablere rammerne for et loyalt kundesegment, der kommer igen – og igen? Få hjælp til at holde kontakten med din målgruppe gennem nyhedsbreve og automations

Kampagner &
annoncering

Ønsker du at fange interessen hos potentielle kunder?
Nå ud til nye kundesegmenter med kampagner og annoncering på sociale medier.

SEO & blog

Er du blevet væk på Google? Få designet og opsat en blog og/eller integreret SEO i din hjemmesides opbygning og bliv fundet netop når din målgruppe har brug for dig.

Sociale medier

Ønsker du en rød tråd i udtryk såvel som indhold i din online tilstedeværelse på sociale medier? Lad os sætte skub i dine platforme med alt fra strategi til indhold og grafik.

Noget du har i tankerne

Har du brug for hjælp til markedsføring, men er ikke helt sikkert på, hvordan eller hvor du skal starte? Lad os sammen finde den rette
løsning til dig.

Har du brug for eksterne krafter til at løfte din marketing?

Få fast månedlig hjælp til din markedsføring

Har du svært ved at lægge og holde dig til en konkret markedsføringsstrategi? Måske mangler du tid, viden eller ressourcer til at opretholde en stabil indsats i din markedsføring. Det kan også være, du har oplevet at brænde nallerne på at have en ansat eller et samarbejde med et bureau.

Hvis du kan genkende dig selv i dette, så er disse pakker for dig.

Content mini:

Content pro:

Har du brug for en anden kombination af indhold, kan du også få en skræddersyet pakke. Kontakt mig på kontakt@stromstudio.dk for at høre mere

Skal vi samarbejde?

Book en afklarende
samtale i dag

Tak!

Tak! Du modtager inden længe en oversigt over priserne i din indbakke.

Imens vil jeg invitere dig til at connecte med mig Instagram eller LinkedIn eller gå på opdagelse på min Pinterest.