Det tilbyder jeg

Uanset om du ønsker en ny imponerende hjemmeside eller webshop, en unik visuel identitet eller et nyt og mindeværdigt logo, står jeg klar til at bringe dine visioner til live. Jeg har tidligere assisteret alt fra retailers, coaches, restauranter, bloggere, webshopindehavere, fotografer og mange andre.

Hos mig får du ikke bare et nyt logo eller en hurtig hjemmeside. Du får designet en 360° brandoplevelse, der formidler dine værdier, fortæller en dybere historie og positionerer dig som en stærk og velkendt stemme inden for din branche.

Mit mål er at udruste dig med alle de redskaber, du skal bruge for at skabe en solid og meningsfuld forbindelse med dine ideelle kunder i mange år fremover.

Webdesign

Fra design til teknik – inviter dine kunder ind i din unikke online verden med en en hjemmeside, der ikke kun imponerer visuelt, men også fungerer teknisk. 

Color palette

Branding

Styrk dit visuelle udtryk – få et stærkt og udtryksfuldt visuelt brand, der kommunikerer dine visioner og som får din virksomhed til at skille sig ud fra mængden.

Grafisk design

Lad dine budskaber skinne igennem med skræddersyet og appellerende grafisk design, der fanger målgruppens opmærksomhed og giver dem lyst til mere.

Markedsføring

Få hjælp til markedsføring fra A-Z.
Fra content creation, nyhedsbreve og automations eller sociale medier. Vi finder det format, der passer til både dig og din målgruppe.

Skal du have lavet webshop, hjemmeside eller en online platform med særlige funktioner?

Jeg udvikler tekniske løsninger i smukt design

Som både web- og branddesigner kombinerer jeg teknisk ekspertise med æstetisk sans. Jeg skaber ikke bare websites, jeg bygger digitale oplevelser.

Med fokus på både det tekniske og designmæssige skaber jeg løsninger, der ikke kun fungerer rent praktisk, men også ser fantastiske ud. 

Lad os sammen skabe en digital platform, der ikke alene imponerer dine besøgende, men også driver din forretning fremad.

Værdibaserede løsninger og en processorienteret tilgang

Vi skal ikke bare finde en løsning, vi skal finde den helt rette løsning for dig

Når du samarbejder med mig, er du sikret en nøje struktureret proces, inddelt i fire trin. Hvert trin har sit overordnede fokus og indeholder i sig selv et forløb, hvor der er indregnet pauser til refleksion og tid til kommunikation. Her kan du se et eksempel på en typisk process*

Fase 1

Indsigt

Jeg laver forudgående research og indsamler data om alt fra din målgruppe til dine visuelle præferencer og visioner for virksomheden m.m.

Fase 2

Koncept

Du bliver præsenterer for op til 3 forskellige stilretninger, der hver især indkapsler en bestemt stemning og stil. Vi afholder forskellige feedbacksessioner.

Fase 3

Design

Selve designet udarbejdes. Undervejs afholder vi igen forskellige feedbacksessioner, så vi løbende kan inkorporerer dine input og kommentarer.

Fase 4

Lancering

Dit færdige produkt pakkes  ned og vi lægger en plan for lanceringen. Bagefter bliver du klædt godt på til at arbejde videre selv.

*det konkrete forløb afhænger af og er tilpasset, hvad du får lavet (hjemmeside/webshop, branding, logo, grafisk design osv)

I tvivl om, hvor du skal starte?

Book en
sparringssession

Fase 1 - indsigt

Log ind på min online-platform

Her bliver du præsenteret for en række øvelser, som lader dig reflektere over alt fra din målgruppe til dine visioner og mål for din virksomhed m.m.

Sidst i forløbet er der også en række øvelser, som hjælper til dig at kortlægge dine egne visuelle præferencer og ønsker.

Fase 2 - koncept

Vælg imellem 3 forskellige stilretninger

Jeg dykker ned i materialet fra den første fase og udarbejder op til 3 forskellige stilretninger, som hver især indkapsler en stemning.

Vi afholder en feebacksession med udgangspunkt i stilretningerne, hvor du kan komme med input, og vi sammen finder den retning (eller en blanding af retningerne), som matcher dig og din virksomhed bedst.

*det konkrete forløb afhænger af og er tilpasset, hvad du får lavet (hjemmeside/webshop, branding, logo, grafisk design osv)

Fase 3 - design

Designet udarbejdes i etaper med feebacksessioner imellem

Baseret på fase 1 og 2 udarbejdes selve designet.

Undervejs afholder vi igen forskellige feedbacksessioner, så vi løbende er sikre på at få inkorporeret dine input og kommentarer.

I projektplanlægningen er der desuden indregnet tid til, at du kan reflektere, mærke efter og måske sove på det en gang eller to*

*det konkrete forløb afhænger af og er tilpasset, hvad du får lavet (hjemmeside/webshop, branding, logo, grafisk design osv)

Fase 4.- Lancering

Klar til at vise dit nye univers frem

Med designet på plads, er vi nu klar til den sidste fase af projektet: lanceringen. 

Sammen lægger vi en plan for offentliggørelsen af dit nye udtryk. Har du brug for yderligere hjælp til at lancere din nye hjemmeside, brandidentitet el. andet, tager vi en snak om mulighederne.

Efter lanceringen bliver du klædt godt på til at arbejde videre selv med 1:1 undervisning samt forskellige guides*

*det konkrete forløb afhænger af og er tilpasset, hvad du får lavet (hjemmeside/webshop, branding, logo, grafisk design osv)