4 gode grunde til at have en hjemmeside

At have en hjemmeside øger din troværdighed, gør dig mere synlig og hjælper dig med at få hul på salget.

En hjemmeside er desuden både et af de første og sidste steps på din kunderejse og er altså et vigtigt led i beslutningsprocessen. Derfor er det netop på din hjemmeside, du vil inspirere potentielle kunder til at tage action.

Som nystartet selvstændig kan en hjemmeside hjælpe dig med:

1. At skabe troværdighed

I en tid hvor alting foregår online, er dét at have en hjemmeside alfa og omega for, hvor troværdig din virksomhed opfattes.

Faktisk er der statistikker, der peger på, at over 50% af internettets brugere er skeptiske overfor virksomheder, som ikke har en hjemmeside.

En flot, moderne og brugervenlig hjemmeside der opdateres jævnligt, vil derimode øge din virksomheds troværdighed og fungere som springbræt til at opbygge tillidsfulde kunderrelationer.

2. At blive mere synlig

Uanset om du markedsfører dig på Facebook, LinkedIn, gennem SEO eller noget fjerde, er din hjemmeside et vigtigt omdrejningspunkt, når du skal gøre dig synlig.

Med en hjemmeside kan du fx:

  • skræddersy landing pages til kampagner
  • indsamle tilmeldinger til dit nyhedsbrev
  • skrive SEO-optimeret indhold, som gør dig søgbar på Google.

Din hjemmeside er altså ikke bare en passiv kilde til information, men derimod en aktiv del af din markedsføring

3. At få gang i dit salg

Hvad end du sælger fysiske varer eller yder en service, vil en hjemmeside være med til at understøtte dit salg (og her mener jeg altså ikke direkte, som fx med en webshops, der jo er et helt kapitel for sig selv).

Udover at indeholde faktuel information, er din hjemmeside nemlig også et glimrende sted at fremhæve positive anmeldelser og komme eventuelle spørgsmål, potentielle kunder måtte have om din virksomhed, i forkøbet.

Det er alt sammen noget, der er med til at skubbe beslutningsprocessen i den rigtige retning, og dermed understøtte dit salg.

4. At være der for dine kunder

En hjemmeside er typisk det første sted dine kunder vil lede, når de har brug for information om eksempelvis dine åbningstider, adresse, kontaktoplysninger osv.

Det er god kundeservice at gøre denne information let tilgængelig, så dine kunder får lyst til at blive hængende og måske endda anbefaler dig videre til venner og familie!

Har du brug for hjælp til at få lavet en hjemmeside?

Så book en afklarende samtale, hvor vi sammen gennemgår mulighederne.

Følg med på Instagram

I tvivl om, hvor du skal starte?

Book en gratis
sparringssession i dag